POGGI Trasmissioni Meccaniche S.p.A.

opgericht in 1958, POGGI Trasmissioni Meccaniche S.p.A.
heeft zich sinds 1968 gespecialiseerd in de productie van pulleys, haakse tandwielkasten en meerdere aandrijf producten.
constant investeren in onderzoek en ontwikkeling en het continue moderniseren van het machinepark voor top-efficiency, leidt tot steeds weer een meer verbeterd productie proces.
hierdoor is men verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard voor deze bedrijfstak.

engineering

wij ontwerpen, samen met de klant, nieuwe oplossingen voor gepersonaliseerde producten en applicaties, alle nodige ervaring en ondersteuning ter beschikking stellend.

werkplaats

zeer gespecialiseerde werknemers en door de automatisering van productieprocessen kunnen we zorgen voor een hoge kwaliteit en korte levertijden.

kwaliteitscontrole

deze nauwkeurige controle- en testactiviteit, samen met de activiteiten van onze andere industriële afdelingen, consolideren de hoge kwaliteitsnormen van onze in Italië gemaakte producten die de merknaam Poggi voor meer dan vijftig jaar wereldwijd heeft gemaakt.

magazijn

met de complete automatisering van processen kunnen we in realtime de beschikbaarheid en bestellingen van een voorraad van meer dan 23.000 artikelen uit de catalogus verwerken.

verkoop

E.D.I. Technologie en e-commerce resources, toegepast op IT en gecombineerd met een efficiënte technische en commerciële meertalige ondersteuning, bevestigen onze inzet om tegemoet te komen aan de eisen van klanten, niet alleen van Europese markten maar ook van wereldwijde markten. .

marketing

dit alles door altijd state-of-the-art technologieoplossingen en -diensten te bieden

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault

meld je aan voor exclusive updates van POGGI producten en informatie

Go to top
JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework